За фирмата

Идеята за създаването на фирмата се породи от факта, че има много хора, които ценят изискания дизайн и доброто качество. С нашите продукти успяваме да реализираме мечтата на всички клиенти за лукс на достъпни цени. Политиката на фирмата е да се концентрира и усъвършенства в предлагането на продукти, които са съобразени, както с търсенето на пазара, така и с модните тенденции. През годините доказваме, че изпълняваме нашата мисия. Това ни дава стимул да се развиваме все по-добре.

Инвестицията в метални изделия е фактор за всеки един обект. Ето няколко сериозни причини да изберете точно нас:

Метал Декор 65 ЕООД е доказала се фирма в реализирането на дизайнерски продукти за домове, вили, хотели, ваканционни селища, заведения и други. Производствения капацитет на фирмата ни е огромен и това ни дава възможност да реализираме в най-кратки срокове по няколко обекта.

Нашите служители са избирани на базата на сериозни проучвания, което гарантира кратките срокове и правилното изпълнение на вашата поръчка.Ние използваме само висококачествени материали и най-съвременните технологии да производство. Тъй като знаем колко е важно да се инвестира разумно, наше задължение е да ви препоръчаме точно това, от което имате нужда и да ви предложим най-добрия продукт в съотношение цена – качество – необходимост.

Фирмата предлага проектиране, изработка и монтаж на разнообразни изделия и елементи от ковано или гладко желязо, като:

Метални конструкции,
Парапети,
Огради,
Решетки,
Врати,
Козирки,
Мебели от метал

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews